A portrait of Daniel Hansen

Velkommen til Daniel Hansens personlige blog, grundlæggeren og administrerende direktør for OMNIA Global - et ikke-konservativt family office med hovedkontor i Zug, Schweiz. Virksomheden fokuserer på alternativer, private til offentlige investeringer ved brug af innovativ finansiering og gearing inden for struktureret finansiering. Daniel Hansen stiftede OMNIA Global tilbage i 2009, og virksomheden blev født ud af ønsket om at skabe værdi gennem spændende projekter og starte virksomheder sammen med ligesindede iværksættere.

Essensen er - og har altid været - at have det sjovt og gøre det umulige muligt, samtidig med at vi sikrer både ambitiøst og visionært iværksætteri. Som en iværksætter, der har opbygget virksomheder hele sit liv, kender Daniel Hansen de mange udfordringer, man står over for med en startup, især med hensyn til finansiering og investorer. Det er baseret på hans egne erfaringer og de mange historier fra hans imponerende, globale netværk af iværksættere og kreative tænkere.

For Daniel har fokus aldrig været forbeholdt et bestemt produkt eller en bestemt branche - men snarere på rejsen mellem iværksætteri, netværk og virksomheder i vækst. Slutresultatet er aldrig et mål i sig selv. At være iværksætter er et skønt job, så du skal sørge for, at du nyder rejsen og får mest muligt ud af livet. Det er derfor også vigtigt at ændre på opfattelsen af, hvad et arbejde er, og hvordan værdi skabes. Det er vigtige faktorer i OMNIA. OMNIA's dominerende filosofi er baseret på denne iværksættertankegang. Daniels ekspertise inden for emner som investering, kapitalforvaltning og finansiering gør ham i stand til at give andre iværksættere råd, indblik i branchen og de seneste opdateringer om OMNIA på denne blog. Vi håber, du vil nyde læsningen.

 

Read Daniel Hansen's bio in English here.